Cronica Hard Enduro Poiana Rusca – CNIR Hard Enduro Et. VI – HD 18-20.08.2023

Published by Cristea Nicolae on

Hard Enduro Poiana Rusca a fost cea de a VI-a etapa a Campionatului National. Concursul a fost organizat de catre clubul MRM Bucuresti si s-a desfasurat intre 18 si 20 august in localitatea Ciulpaz din judetul Hunedoara.

Au concurat clasele: Pro; Expert, Veterani, Fete si Hobby.

Multiplul campion national, Jozsa Norbert Levente (Master Bike Cluj), a făcut o cursă excelentă și a reușit o nouă victorie, ultima etapă fiind astfel doar o formalitate către un nou titlu național. Felicitări! Cursa a fost însă animată la vârf, campionul ceh David Cyprian reușind să se impună atât la Prolog, cât și în prima zi de concurs. Locul doi merge tot la un sportiv de la Master Bike, Varga Zsolt. Pe trei urcă slovenul Al Hiasat Ali. Szakacs Robert a terminat pe 5.

La această ediție, Raul Pătrău și Ovidiu Lăscuș au propus sportivilor un Prolog cu obstacole artificiale în apropierea Pensiunii Casiana (gazda concursului), dar și o ședință foto dedicată la înscriere, astfel încât fiecare pilot să aibă încă de vineri o fotografie oficială postată pe pagina de Facebook a organizatorului. Au fost premiați primii cinci sportivi de la fiecare clasă.

Doi cehi au urcat pe primele două poziții ale clasei Veteranilor: Cyprian Zdenek și Richard Marsalek. Cel mai bun român este la această clasă Stroișteanu Bart de la Master Bike Cluj.

Mares Celine revine pe prima treaptă a podiumului național la această etapă. Felicitări! Tot de la Haita Deva, Mares Alyssa Maria încheie podiumul pe locul trei. Poloneza Pustelnik Kalina a urcat pe treapta a II-a la clasa Fete.

La clasa Expert am avut parte de competiție frumoasă la vârf. Se impune Ott Kornel, urmat de conaționalul său Liszka Roland. Mihalache Marius Fabian de la clubul Extrem Motors Orăștie urcă pe locul trei și se anunță o luptă strânsă în ultima etapă de la Băița pentru podiumul Cupei FRM 2023.

Elekes Tamas urcă pentru prima dată pe cea mai înaltă treaptă a podiumului clasei Hobby. Felicitări pilotului de la Master Bike Cluj! Pe locul doi sosește Sulică Lucian Florin (Motokron Racing Team), urmat de cehul Stolar Lukas.

Rezultate Finale CNIR Et. VI Hard Enduro Poiana Rusca 18-20.08.23

Camionatul Național de Hard Enduro 2023 se va încheia cu etapa Golden Mountain, aceasta urmând să se desfășoare între 6 și 8 octombrie 2023.

Categories: Noutati