Echipajul Cătălin Ienășel/Adrian Diaconescu debutează la Raliul Harghitei powered by Liqui Moly România &Toyota

Published by Cristea Nicolae on

Victorie la clasa National 11 pentru Cătălin Ienășel / Adrian Diaconescu în etapa inaugurală a Campionatului National De Raliuri 2023 – Raliul Harghitei la bordul unei Toyota GR Yaris

Echipajul format din pilotul Catalin Ienasel si copilotul Adrian Diaconescu, a reușit să demonstreze performanța și manevrabilitatea impresionantă a primului model Toyota GR Yaris din motorsportul românesc în condițiile dificile specifice Raliului Harghitei. La finalul celor 11 probe speciale și o probă Super Specială – toate însumând 119,04 km cronometrați (dintr-un total de puțin peste 500 km parcurși în total), au câstigat 8 din cele 12 probe speciale ale raliului la clasa lor, performanța fiind încununată cu victoria la clasa „National 11” si un onorabil loc 16 in clasamentul general al raliului.

„Pentru noi, debutul la bordul mașinii Toyota GR Yaris în prima etapă din Campionatul National de Raliuri a venit cu multe provocări, dar și cu multe lecții, lucru care ne bucură enorm. Atat masina, cât si noi ca echipaj, suntem in continuă acomodare și învațare, dar suntem bucuroși că am reusit să obținem în acelasi timp un rezultat notabil la Raliul Harghitei. Acest raliu ne-a adus foarte multe date care ne vor ajuta sa imbunatățim performanța pe toate planurile, atat tehnic, cât si fizic si psihic. Deși suntem mândri de victoria noastră la clasa si de locul 16 din clasamentul general, știm că trebuie sa continuăm să ne antrenam si să lucram din greu pentru a fi competitivi și pentru a obtine performanțe și mai bune. Așteptam cu nerăbdare urmatoarea etapă, Raliul Argesului!” – a declarat Catalin Ienasel, pilotul masinii Toyota GR Yaris.

In continuarea sezonului 2023, calendarul competițional al echipașului mai include 3 prezențe în Campionatul Național de Raliuri (la clasa Național 11) și 2 prezente în Campionatul Național de Viteză în Coastă Masters, prezentate mai jos în ordine cronologică:

– 27-28 Mai – Raliul Argeșului

– 24-25 Iunie – Raliul Maramureșului

– 2-3 Septembrie – Viteză în Coastă Masters – Cheile Grădiștei

– 29-20 Septembrie – Raliul Clujului

– 14-15 Octombrie – Viteză în Coastă Masters – Poiana Brașov

Partenerii echipajului Cătălin Ienășel / Adrian Diaconescu (Toyota GR Yaris) sunt:

Categories: Noutati