Cupa de Golf a Consulatului Austriei la Sibiu – LIQUI MOLY

Published by Cristea Nicolae on

EDIȚIA 1

În perioada 2 – 3 octombrie 2021 s-a desfășurat prima ediție a “CUPEI DE GOLF A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU – LIQUI MOLY”, organizată la Clubul de Golf “Paul Tomiță” din Pianu de Jos, jud. Alba.


Liqui Moly prin Limorom a fost coorganizatorul acestui eveniment, iar prin brandingul realizat la locația evenimentului, marca a avut o prezență impunătoare.

Evenimentul s-a bucurat de un real succes, fiind organizat cu respectarea tuturor regulilor sanitare și de prevenție a răspândirii noului coronavirus COVID-19 impuse de autorități, în contextul actual.

La eveniment au luat parte 40 de sportivi din 5 țări împărțiți în 6 clase: Bărbați adulți HCP 0 – 12, Bărbați adulți HCP 12.1 – 24, Bărbați adulți HCP 24.1 – 53, Doamne HCP: 0 – 24, Doamne HCP: 24.1 – 54 și Seniori

Clasa Bărbați adulți HCP 0 – 12 a fost câștigată de Adrian Simion, urmat de Sebastian Diamantino și Emil Gota. La clasa Bărbați adulți HCP 12.1 – 24 s-a impus Alexandru Radu urmat de Dan Ursu și Florin Popa iar la Bărbați adulți HCP 24.1 – 53 pe prima treaptă a urcat Dumitrel David, urmat de Mario Hikli și Marian Vlad.

La Doamne HCP: 0 – 24 s-a impus Anca Codrin, urmată de Andreia David și Laura Baldi, în timp ce clasa Doamne HCP: 24.1 – 54 a fost câștigată de Daniela Sima, urmată de Lucia Gutia și Dana Matei.

La Seniori învingător a ieșit Radu Codrin urmat de Viorel Medrea și George Stanciu.

Categories: Noutati