CÂȘTIGĂ O EXCURSIE PENTRU DOI LA CEA MAI SPECTACULOASĂ CURSĂ DE SCHI DIN LUME!

Published by Cristea Nicolae on

Fascinația Hahnenkamm: Experimentați legendarul Streif la fața locului!

LIQUI MOLY este cea mai bună marcă de lubrifianți din Germania pentru a 11-a oară la rând!

Vă mulțumim și pentru asta vă oferim un weekend la Kitzbühel pentru 2 persoane, inclusiv bilete pentru a 82-a cursă Hahnenkamm și două iPhone 12 printre fanii noștri! Hahnenkamm este despre accelerare, viteză, precizie și putere. Pe scurt: performanța optimă este esențială pentru a supraviețui acestei curse. Aceasta este exact ceea ce reprezintă peste 4.000 de articole. Indiferent de aplicație, acestea asigură performanțe de top absolute! Puteți confirma asta?

Arată-ne momentul tău #LIQUIMOLYPerformance ! Încărcați pur și simplu fotografia dvs. care arată cum și unde produsele noastre vă ajută să obțineți performanțe optime. Fie că este în mașină, pe motocicletă, pe bicicletă, pe apă sau în viața de zi cu zi.

Juriul nostru va selecta cele mai creative 50 de lucrări, apoi computerul va decide câștigătorul. Locurile doi și trei vor primi fiecare câte un iPhone 12.Așteptăm cu nerăbdare trimiterile dvs. și vă dorim mult noroc!

Pentru înscrieri accesează următorul link https://bestbrand.liqui-moly.com/#startForm

Legenda Hahnenkamm – cel mai bun brand petrolier din Germania LIQUI MOLY nu ar trebui să lipsească la cel mai important eveniment de schi alpin din lume.

Cel mai important eveniment de schi alpin din lume

Fie că este vorba de biatlon, schi alpin, combinat nordic, sărituri cu schiurile, pe canalul de gheață, hochei pe gheață și, și, și – marca noastră impresionează, de asemenea, milioane de telespectatori și mii de fani pe zăpadă și gheață.

Categories: Noutati