LIQUI MOLY devine partener oficial al Ligii Campionilor de Handbal EHF

Published by Cristea Nicolae on

Liga Campionilor EHF de handbal masculin 2020/21 poate conta pe un partener puternic din Ulm

David MANDIC (39), Zeljko MUSA (28), Julen AGUINAGALDE (13), Marko MAMIC (30), Raul ENTRERRIOS (9), Luka STEPANCIC (7) at the Men’s EHF EURO 2020 Sweden, Austria, Norway – Final weekend -Final, Spain vs Croatia, Tele2 Arena, Stockholm, Sweden, 26.1.2020, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff
Angel FERNANDEZ (8), Miroslav JURKA (5), Gonzalo PEREZ de VARGAS (1) at the Men’s EHF EURO 2020 Sweden, Austria, Norway – Main Round – Group I, Spain vs Czech Republic, Wiener Stadthalle, Vienna, Austria, 16.1.2020, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Septembrie 2020: Cel care a dat numele ligii LIQUI MOLY Handball-Bundesliga își extinde implicarea în handbal pentru sezonul următor al EHF (Federația Europeană de Handbal) Champions League și devine partener oficial. Atât pe podea cât și pe panourile media, marca LIQUI MOLY va ieși puternic în evidență.

Specialistul în lubrifianți din Ulm continuă astfel cu consecvență activitatea sa de succes în sponsorizările din sport, pentru a susține o și mai bună recunoaștere a mărcii. Pe lângă motosport, handbalul reprezintă cea mai importantă coordonată de sponsorizare a companiei. „Handbalul se bucură de o popularitate în creștere. Este un sport dur, de tradiție și onest. Aceste caracteristici se potrivesc și mărcii noastre. Suntem o marcă germană de tradiție și simbolizăm ca nimeni altcineva din branșă parteneriatul, încrederea și onestitatea“, a spus Peter Baumann, director de marketing la LIQUI MOLY. „Publicul este la handbal mai aproape de evenimente în comparație cu majoritatea sporturilor și trăiește intens alături de echipe. Vrem să fim un simbol al acestor emoții prin marca noastră și să profităm de imaginea pozitivă a acestui sport. Și la rândul său, EHF profită de excelenta reputație a mărcii noastre made in Germany ”, a continuat Baumann.

Sezonul începe pe 16.09.2020 cu HC Meshkov Brest din Belarus contra HC Vardar din Republica Macedonia de Nord. Finala va avea loc pe 13 iunie 2021.

LIQUI MOLY este foarte activă în sponsorizarea sporturilor. Pe lângă implicarea sa în motosport, de exemplu în Formula 1 sau MotoGP, specialistul în lubrifianți susține și campionatele de atletism și sporturile de iarnă de anvergură, cum ar fi cursa Hahnenkamm.

Fotografii:

LIQUI MOLY EHF Champions League 2020 1 (© Axel Heimken / kolektiff)

LIQUI MOLY EHF Champions League 2020 2 (© Uros Hocevar / kolektiff)

Despre LIQUI MOLY Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania îşi vinde produsele în peste 150 de ţări, iar în anul 2019 a obţinut o cifră de afaceri de 569 milioane euro.

Categories: Noutati