Ceremonia de acordare a CEC-urilor de donație din partea Limorom SRL & Liqui Moly GmbH Germania, pentru sprijinirea activității unor asociații sibiene

Published by Cristea Nicolae on

În data de 11 septembrie 2020, ora 12, la sediul firmei Limorom SRL, a avut loc ceremonia de acordare a trei CEC-uri de donație, sumele fiind oferite de LIQUI MOLY GmbH Germania și Limorom SRL, pentru Asociația Colegiul Brukenthal Sibiu, pentru Centrul de Îngrijire Paliativă Hospice al Asociatiei “Dr. Carl Wolff” și pentru Asociația de Tineret a Bisericii Evanghelice C.A. Romania.
Dl. Andreas Huber, fondatorul și administratorul LIMOROM a înmânat primul CEC de donație în valoare de 50.000 LEI, suma fiind oferită de LIQUI MOLY GmbH Germania, pentru Asociația “Colegiul Brukenthal” Sibiu, reprezentată la ceremonie de Dna Director al Colegiului Brukenthal – Monika Hay și Dl Radu Crețulescu în calitate de președinte al asociației, cărora le-au fost adresate mulțumiri pentru susținerea și promovarea excelenței și a performanței la învățătură și a spiritului civic, în rândul elevilor din cadrul Colegiului Național “Samuel von Brukenthal” Sibiu.
Al doilea CEC în valoare de 30.000 LEI, a fost înmânat de Dl Andreas Huber jr.- Junior Partner în cadrul Limorom SRL, Asociatiei “Dr. Carl Wolff” – Centrul de Îngrijire Paliativă Hospice, reprezentată de Dna Director Ortrun Rhein, adresându-i totodată felicitări pentru toate eforturile depuse, pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul hospice-ului pentru copii și a căminului de bătrâni, pentru dedicarea cu care conduce acest refugiu pentru persoanele bolnave și în vârstă, în special în contextul dificil provocat de pandemia cu noul coronavirus COVID-19.
Nu în ultimul rând, cel de-al treilea CEC în valoare de 20.000 LEI, a fost înmânat de Dl Nicolae Vezan- Director General Adjunct în cadrul Limorom SRL și a revenit Asociației de Tineret a Bisericii Evanghelice C.A. Romania, reprezentată la ceremonie de Dl Preot Wolfgang Arvay – în calitate de președinte, căruia i-au fost adresate mulțumiri pentru susținerea, organizarea și promovarea în rândul copiilor, tinerilor și studenților a unor activități extra-școlare pentru dobândirea unor cunoștințe practice, cum ar fi: comunicarea, munca în echipă, acordarea primului-ajutor, cunoștințe de leadership, pregătirea proiectelor, retorică, motivație și dezvoltarea personalității, prin organizarea cursurilor de pregătire teoretică și practică, a evenimentelor artistice și culturale și a taberelor de vară.
La ceremonie a participat doamna Christine Manta Klemens – Vicepreședinte al Consiliului Județean Sibiu, care a apreciat eforturile personalului asociațiilor sibiene, arătându-și admirația pentru felul în care reușesc în fiecare zi să aducă zâmbete pe fața copiilor, elevilor și deopotrivă a vârstnicilor și, nu în ultimul rând, a apreciat suportul financiar generos acordat de cele două firme.
Donațiile, în valoare totală de 100.000 lei, au fost făcute cu prilejul celebrării Jubileului de 30 de ani de activitate a firmei LIMOROM SRL și a 30 de ani de existență pe piața românească a brandului LIQUI MOLY.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În fotografie, de la stânga la dreapta: Dl Andreas Huber jr.- Junior Partner în cadrul Limorom, Dl Preot Wolfgang Arvay-Președintele Asociației de Tineret a Bisericii Evanghelice C.A. Romania, Dna Christine Manta Klemens – Vicepreședinte al Consiliului Județean Sibiu, Dl Andreas Huber –Administratorul Limorom, Dna Monika Hay-Director al Colegiului Național “Samuel von Brukenthal” Sibiu, Dl Radu Crețulescu- Președintele Asociației “Colegiul Brukenthal “, Dna Ortrun Rhein Directoarea Asociației „Dr. Carl Wolff”, Dl Nicolae Vezan- Director General Adjunct în cadrul Limorom.
Contact:
Andreas Huber
Administrator Limorom SRL

Categories: Noutati