Primul Hyudai și-a gasit câștigătorul. Nu fi trist, competiția continuă pentru cel de-al doilea

Published by Cristea Nicolae on

Peste 4.000 de participanți în competiția organnizată de Liqui Moly GMBH Germania #MyLiquiMoly

Acesta chiar este un moment excelent pentru Markus J. Austriacul a câștigat mașina Hyundai i30N din concursul „Momentul meu #MyLiquiMoly”. Fotografia sa a fost aleasă din peste 4000 de imagini trimise din întreaga lume.

Luca Engstler, pilot la echipa Engstler LIQUI MOLY din TCR International Series și Peter Baumann, director de marketing la LIQUI MOLY, i-au înmânat lui Markus J. din Austria noul Hyundai i30N cu design de campionat de curse LIQUI MOLY în Ulm, la sediul fabricii producătorului de lubrifianți. Markus J. este extrem de fericit pentru premiu. El a venit din țara sa cu o zi înainte, împreună cu sora lui, de la o distanță de 700 de kilometri: „Încă nu-mi vine să cred. E cel mai tare lucru!”. El este mecanic și un pasionat al automobilelor, iar acum se va simți ca un veritabil pilot de curse la volanul noului său i30N. Tânărul de 25 de ani a aflat de concursul mărcii de lubrifianți de pe Facebook. „Sunt de mult abonat la noutățile LIQUI MOLY și urmăresc conținutul și din interes profesional, bineînțeles.” Markus J. nu a ezitat prea mult, a trimis momentul său LIQUI MOLY, participând astfel la concurs. „Mașina mea de acum e un vechi Peugeot 106 și are deja câțiva ani la bord, după cum se poate vedea și din poza cu care am câștigat.” În poză, Peugeot-ul său „bea” ulei de motor cu un pai supradimensionat dintr-un bidon LIQUI MOLY, într-o seară blândă de vară. Ca un prieten bun, Markus J. stă și el cu o băutură lângă 106. „Peugeot-ul îmi este alături de multă vreme. E mașina mea de serviciu. Nu voi renunța la ea, chiar dacă am câștigat acest premiu. Pentru început, Hyundai i30N va fi mașina mea de weekend. E păcat să o folosesc la muncă. Dar acum de abia aștept drumul de întoarcere spre casă.”

Concursul a avut loc în cadrul marii campanii Best Brand 2020. Specialistul în lubrifianți a oferit premii atractive timp de șapte luni. Concursul cu această mașină de un design remarcabil a început în iunie. Hyundai i30N stă la baza mașinii de curse a lui Luca Engstler din echipa LIQUI MOLY Engstler. Fani ai mărcii din întreaga lume s-au prezentat la apel ca să fotografieze și să trimită momentele lor LIQUI MOLY. Peste 4000 de fotografii din întreaga lume au ajuns apoi la producătorul de uleiuri și aditivi. Un juriu a căutat printre acestea cele mai bune 150 de fotografii. Câștigătorul a fost desemnat prin tragere la sorți. Următorul concurs, care va fi în totalitate despre cursele MotoGP, e deja la linia de start.

LIQUI MOLY și Luca Engstler se bucură împreună cu Markus J. pentru premiu și îi urează drumuri bune și sigure mereu.

Categories: Noutati