LIQUI MOLY își extinde suportul pentru forțele de intervenție

Published by Liqui Moly Romania on

Specialistul în ulei și aditivi crește donația de produse la patru milioane de euro

Iunie 2020 – Specialistul în ulei și aditivi, LIQUI MOLY, își sporește din nou susținerea pentru serviciile de salvare și forțele de intervenție, cu produse care au ajuns, între timp, la o valoare de patru milioane de euro. „Prin intermediul produselor noastre donate gratuit asigurăm o degrevare financiară pentru numeroase organizații umanitare, astfel încât acestea să poată procura alte obiecte de echipament la fel de importante“, afirmă directorul Ernst Prost.

Pentru susținerea serviciilor de salvare, a pompierilor și a altor forțe de intervenție, aflate în prima linie în lupta contra coronavirusului, LIQUI MOLY a anunțat la începutul lui aprilie că le va pune la dispoziție produse în valoare de un milion de euro. „Ajutăm cu ce știm noi cel mai bine: uleiuri, aditivi și alte soluții de îngrijire auto“, afirma Ernst Prost în acea perioadă.

S-au anunțat forțe de intervenție nu doar din Germania, ci și din întreaga lume. Cererea era atât de mare, încât firma și-a extins în curând ajutorul la trei milioane de euro. „Aceste trei milioane de euro au fost acum epuizate. Până la ultimul cent“, afirmă Ernst Prost. „În fiecare zi primim încă numeroase solicitări pentru marfă gratis pentru mașini de pompieri sau salvări, pentru vehicule de intervenție, pentru îngrijire mobilă, mâncare pe roți etc. …. Să ne oprim acum? Să nu le mai dăm nimic ‚întârziaților și codașilor‘?“ întreabă Ernst Prost.

Nu, decide el. Responsabilitatea socială este mai importantă decât o rentabilitate maximă în bilanț, la sfârșit de an. Ernst Prost: „Fapta bună ne costă încă un milion de euro, astfel extindem donația de la 3 milioane de euro la 4 milioane de euro. Pentru a-i ajuta pe cei care ajută!“

Despre LIQUI MOLY

Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania îşi vinde produsele în peste 150 de ţări, iar în anul 2019 a obţinut o cifră de afaceri de 569 milioane euro.

Categories: Noutati