Campanie LIQUI MOLY, Limorom și Autohaus Huber pentru susținerea celor din linia I in lupta cu noul Coronavirus

Published by Cristea Nicolae on

Cabinet Președinte

13.05.2020

Campanie LIQUI MOLY, Limorom și Autohaus Huber pentru susținerea celor din linia I

LIQUI MOLY Germania împreună cu firmele Limorom SRL și Autohaus Huber vin în sprijinul angajaților Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, al personalului Stației de Ambulanță Județeană Sibiu, SMURD și Inspectoratul pentru Situații de Urgenta „Cpt. Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu din punctele fierbinți, ca parte din campania internațională „Heroes of the Corona – pandemic”. 

În cadrul acestei campanii, personalul spitalului județean care activează în secțiile din linia întâi,  precum și personalul și autoutilitarele de intervenție ale Stației de Ambulanță Județeană Sibiu, SMURD și ISU Sibiu, vor fi sprijinite prin acordarea de gratuitate pentru uleiul de motor și manopera aferentă schimbului de ulei al autovehiculului personal și al autoutilitarelor de intervenție. Filtrul de ulei aferent schimbului sau alte piese necesare unei revizii sunt contra cost, dar se aplică o reducere de 10%. Campania se va derula până la data de 31.12.2020. Pentru a beneficia facilitățile oferite, personalul SCJU Sibiu, al Stației de Ambulanță, SMURD și ISU Sibiu, trebuie să se înscrie pe pagina www.covid.autohaushuber.ro.

Sprjinul vine către cei din linia I „în condițiile în care acești oameni nu mai au timp pentru viața personală și pentru rezolvarea problemelor curente. Dorim să le aducem mulțumiri pentru eforturile neîncetate depuse la salvarea de vieți omenești și la eradicarea efectelor noului coronavirus, le transmitem pe această cale multă sănătate, putere de muncă și îi asigurăm de întreaga noastră recunoștință și apreciere”, declară Andreas Huber, Consul Onorific al Republicii Austria la Sibiu și conducătorul Limorom SRL și Autohaus Huber SRL.

Vreau să mulțumesc antreprenorilor implicați în această campanie, în special domnului consul Andreas Huber. Orice sprijin este binevenit, iar dincolo de incontestabila valoare materială, astfel de campanii gândite pe termen lung ne transmit un valoros mesaj de solidaritate, de care avem în continuare mare nevoie”, declară Daniela Cîmpean președinta Consiliului Județean Sibiu.

Campania s-a desfășurat și la nivel internațional, la inițiativa domnului Ernst Prost, director general al companiei LIQUI MOLY, care a alocat în Germania produse în valoare de peste 3.000.000 Euro pentru a susține personalul medical din linia I , serviciile de ambulanță și serviciile de intervenție medicală rapidă, acest suport fiind acordat sub formă de produse gratuite.

Categories: Noutati