30 de ani Liqui Moly in Romania

Published by Cristea Nicolae on

30 de ani de activitate LIMOROM

30 de ani de prezență LIQUI MOLY în România

1990-2020

Istoria societății de astăzi Limorom SRL, a început să fie scrisă încă din anul 1990, când a fost înființată firma A.N.I. SRL, societate care se ocupa la vremea respectivă cu importul și comercializarea de produse din Germania, iar din anul 1994 își continuă activitatea sub denumirea de Limorom SRL.

Încă din 1990 au fost introduse pe piața românească spre comercializare produsele marca LIQUI MOLY: uleiuri de motor și transmisie, aditivi de ulei și de carburant benzină și motorină, cosmetic auto, lubrifianti industriali…devenind astfel partener unic și direct în România al concernului german LIQUI MOLY. Sortimentul oferit de producătorul german cuprinde aproximativ 4000 de articole.

În timp, acestea au ajuns să fie gama principală de produse importate, iar din anul 1994ne concentrăm pe distribuția en-gros la nivel național, începând să aprovizionăm magazinele specializate, service-urile, marii consumatori din domeniul auto și industrial din România. 

În urma evoluției pieții și dezvoltării cererii pe acest segment, în anul 2014 a apărut magazinul online AUTOMOLYpentru largul public din România, când pentru prima dată, prin propriile servicii, am făcut posibilă vânzarea on-line a produselor și către clienții persoane fizice.

Din anul 2015, am început colaborarea cu distribuitorii nationali de produse din zona automotive și nu numai, în prezent ajungând la un număr de 7 distribuitori, și anume: Augsburg International, Bardi Auto, Conex Distribution, Inter Cars Romania, Materom, Dante International – prin magazinul on-line E-MAG și Selgros Cash & Carry.

În 30 de ani de activitate, am creat propria retea de distribuție, deținând în prezent un depozit central la Sibiu și 15 depozite locale în țară. Cumpărătorii noștri beneficiază în permanență, prin agenții de vânzare proprii, de suport și consiliere specializată, de cel mai scurt timp posibil de livrare, cât și de calitatea garantată a produselor originale LIQUI MOLY fabricate exclusiv în Germania.

Categories: Noutati