LIQUI MOLY la campionatul european de atletism 2020

Published by Cristea Nicolae on

LIQUI MOLY la campionatul european de atletism 2020

Producătorul german de uleiuri este partener oficial al evenimentului

Iunie 2019 – Campionatul mondial de atletism care se va desfăşura în 2020 la Paris va avea drept partener compania LIQUI MOLY. Specialistul german în uleiuri şi aditivi este partener oficial al competiţiei. „Aceasta este o altă componentă a strategiei noastre pentru creşterea internaţională a notorietăţii mărcii“, declară managerul Ernst Prost.

Logo-ul albastru-roşu al LIQUI MOLY se va putea vedea atât pe stadion, cât şi în afară, pe pistele pentru maraton şi marş atletic. „În acest fel ne văd cei 100.000 de spectatori de la faţa locului, precum şi milioanele de telespectatori pe micile ecrane“, spune Ernst Prost. „Cu ajutorul campionatelor mondiale ajungem la oameni la care nu ajungem cu activităţile noastre tradiţionale în sportul cu motor.“

Campionatul mondial de atletism va avea loc între 25 şi 30 august 2020 pe stadionul Sébastien Charléty din Paris.

Despre LIQUI MOLY

Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania îşi vinde produsele în peste 120 de ţări, iar în anul 2018 a obţinut o cifră de afaceri de 544 milioane euro.

Categories: Noutati