Noua aplicaţie de la LIQUI MOLY

Published by Liqui Moly Romania on

Ianuarie 2019 – Specialistul german în uleiuri şi aditivi LIQUI MOLY şi-a modificat complet aplicaţia. Aplicaţia indică tipul corect de ulei pentru un anumit vehicul. Aplicaţia LIQUI MOLY este disponibilă gratuit pentru iOS şi Android.

Piesa centrală a noii aplicaţii este ghidul uleiurilor. După introducerea mărcii, a modelului şi a motorului, aplicaţia va arăta care este uleiul corect. Pentru că în ziua de azi uleiul este o piesă de schimb lichidă, înalt specializată, care trebuie să se potrivească exact cu motorul respectiv. Completarea cu uleiul greşit este ca şi cum s-ar monta o piesă de schimb greşită şi poate avea drept consecinţă defecţiuni grave la motor. În plus aplicaţia furnizează pe loc şi informaţii despre celelalte lichide de lucru de care are nevoie vehiculul, de exemplu ulei pentru cutia de viteze şi servodirecţie, precum şi lichid de frână şi antigel.

Între timp numărul specificaţiilor privind uleiul a crescut aşa de mult încât numai specialiştii mai pot avea o privire de ansamblu completă. „De aceea aplicaţia este un ajutor practic pentru orice şofer care nu ştie ce să facă când se află în faţa unui raft plin de uleiuri diferite sau care scrollează fără speranţă într-un online-shop de uleiuri“, spune Harry Hartkorn, directorul departamentului Inginerie de aplicaţie la LIQUI MOLY. „Iar în cazul profesioniştilor înlătură nesiguranţele atât la utilizarea în atelier, cât şi la vânzarea către şoferul auto.“

Suplimentar aplicaţia indică toate punctele de vânzare LIQUI MOLY, furnizează cunoştinţe de bază despre uleiuri şi aditivi şi dă informaţii despre noutăţile de la LIQUI MOLY. Aplicaţia a fost modificată complet. Spre deosebire de varianta dinainte, este mai suplă şi mai intuitivă. Este disponibilă gratuit în germană, engleză, franceză, spaniolă, olandeză, norvegiană, finlandeză, suedeză, portugheză, rusă şi italiană, în Apples App-Store şi Googles Play-Store.

Categories: Noutati