Producătorul german de uleiuri de motor rămâne în seria de curse până în anul 2020

Producătorul german de uleiuri de motor rămâne în seria de curse până în anul 2020.

Octombrie 2016 – Logo-ul albastru-roşu al firmei LIQUI MOLY va putea fi văzut la MotoGP şi pe viitor. Producătorul german de uleiuri de motor îşi prelungeşte anticipat participarea la seria de curse până la finalul anului 2020. „Aceasta este cea mai mare investiţie a noastră în sportul cu motor – şi merită fiecare euro“, a declarat Peter Baumann, manager de marketing la LIQUI MOLY. La aceasta se adaugă experienţele pozitive pe care piloţii de la categoriile Moto2 şi Moto3 le-au avut cu uleiul LIQUI MOLY în maşinile lor.

Începând cu sezonul 2015, toate motocicletele Moto2 şi Moto3 merg cu ulei de la LIQUI MOLY. „Feedback-urile de la echipe au fost extrem de pozitive“, a declarat Peter Baumann. „Ce se dovedeşte eficace în condiţiile extreme de pe circuitul de curse, rezistă şi la standardele din viaţa de zi cu zi.“ Tot din 2015, LIQUI MOLY este prezentă cu bannere publicitare pe circuitele de curse de la MotoGP. Acest contract expiră abia la sfârşitul anului viitor. Dar LIQUI MOLY şi-a prelungit deja de pe acum participarea sa în valoare de milioane, cu alţi trei ani, până la finalul anului 2020. „Primii doi ani au arătat cât de rentabilă este această investiţie“, a spus Peter Baumann. „Numărul de spectatori este fabulos, atât pe circuite, cât şi la transmisiile televizate. În acest fel MotoGP contribuie în mod considerabil la creşterea notorietăţii noastre pe plan internaţional.“ Pau Serracanta, director de publicitate la Dorna Sports, deţinătoarea drepturilor pentru MotoGP, a comentat astfel prelungirea anticipată a contractului: „Ne bucurăm să putem continua relaţia de afaceri cu o companie cum este LIQUI MOLY. LIQUI MOLY este unul dintre liderii de piaţă internaţionali când este vorba despre sprijinirea sportului cu motor într-unul dintre domeniile cele mai importante şi în acelaşi timp cele mai puţin vizibile. Dorna şi MotoGP se bucură să vadă numele LIQUI MOLY pentru alţi trei an pe fiecare circuit de curse.“ Pe lângă participarea la seria de curse, LIQUI MOLY este şi sponsorul echipei IntactGP la categoria Motor2, la startul căreia se vor găsi cei doi piloţi Jonas Folger şi Sandro Cortese. Şi această participare va fi continuată.


Despre LIQUI MOLY

Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania, condusă de proprietarul său Ernst Prost, îşi vinde produsele în peste 120 de ţări, iar anul trecut a obţinut o cifră de afaceri de 441 milioane euro.