Limorom la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2017, ediţia a XV-a

In perioada 4 - 12 Noiembrie Limorom va fi prezent cu un stand la Romexpo - Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2017. Aflat la 24 de ani de la prima sa defasurare, Salonul Auto Bucuresti & Accesorii reprezinta elementul de referinta al pietei auto romanesti, evenimentul in cadrul caruia au fost prezentate ultimele noutati si premiere dedicate segmentului auto si al accesoriilor şi susţinut de Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM). Citește mai departe...

In perioada 20-30 Octombrie ne gasiti la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Vizitatorii Salonului Auto Bucuresti & Accesorii vor avea oportunitatea de a descoperi in perioada 20 - 30 Octombrie ultimele noutati din domeniu, de a primi consultatii cu privire la produse si tehnologii in direct de la specialistii prezenti, de a contracta si achizitiona produse prin programul de oferte special concepute pentru SAB & Accesorii 2016.

Citește mai departe...

Noul dulap pentru uleiuri LIQUI MOLY

Depozitare practică şi curată a uleiurilor în ateliere – prezentare la Automechanika Frankfurt.

August 2016 – Atelierele auto independente, care de regulă sunt mai mici, se confruntă deseori cu problema de a fi nevoite să ţină în stoc diverse uleiuri speciale, fără să aibă însă suficient spaţiu pentru depozitarea acestora. O soluţie în această privinţă o oferă dulapul pentru uleiuri pe care LIQUI MOLY îl comercializează acum în întreaga lume. În acesta se pot depozita şi utiliza în condiţii de siguranţă şi curăţenie până la douăsprezece sortimente diferite de uleiuri. În cadrul salonului Automechanika de la Frankfurt (Germania), LIQUI MOLY prezintă noul dulap pentru uleiuri.

Citește mai departe...

Producătorul german de uleiuri de motor rămâne în seria de curse până în anul 2020

Producătorul german de uleiuri de motor rămâne în seria de curse până în anul 2020.

Octombrie 2016 – Logo-ul albastru-roşu al firmei LIQUI MOLY va putea fi văzut la MotoGP şi pe viitor. Producătorul german de uleiuri de motor îşi prelungeşte anticipat participarea la seria de curse până la finalul anului 2020. „Aceasta este cea mai mare investiţie a noastră în sportul cu motor – şi merită fiecare euro“, a declarat Peter Baumann, manager de marketing la LIQUI MOLY. La aceasta se adaugă experienţele pozitive pe care piloţii de la categoriile Moto2 şi Moto3 le-au avut cu uleiul LIQUI MOLY în maşinile lor.

Citește mai departe...

LIQUI MOLY este din nou cel mai bun ulei pentru cititorii revistei germane de specialitate „Profi Werkstatt“

  • Septembrie 2016 – An de an conducătorii auto din Germania consideră LIQUI MOLY cea mai bună marcă de ulei. Marca este numărul unu nu numai pentru şoferii de autoturisme, ci şi pentru profesioniştii din domeniul autovehiculelor utilitare. Cititorii revistei germane de specialitate „Profi Werkstatt“ au decis pentru a doua oară că LIQUI MOLY este cea mai bună marcă de ulei. Premiul a fost decernat în cadrul salonului Automechanika din Frankfurt.
Citește mai departe...