Ziua Liqui Moly la TRC Service Motorsport

Un nou proiect in spijinul partenerilor

Firma Limorom vine în sprijinul partenerilor săi prin demararea unui nou proiect: Ziua LIQUI MOLY. În cadrul acestui proiect ne propunem să prezentăm clienților dumneavoastră beneficiile produselor LIQUI MOLY, convingându-i de calitatea înaltă a acestora prin demonstrații practice oferite de specialiștii LIMOROM instruiți în GERMANIA.  Pe lângă acestea, echipa Limorom va oferi tuturor celor care se prezintă cu mașina la service câte un premiu surpriză.

În data de 24 aprilie 2013, Ziua LIQUI MOLY a fost găzduită de firma TRC Service Motorsport din Copșa Mică, Sibiu.

A fost o zi deosebită! Pe lângă vremea superbă de afară, primul eveniment din cadrul proiectului a fost un real succes. Peste 100 de mașini au intrat în service-ul partenerului nostru, toate beneficiind de o curățare gratuită a instalației de climatizare cu produsul din gama LIQUI MOLY – KLIMA FRESH (Art. 4065).

A fost organizată și o tombolă cu premii pentru clientii TRC Service Motorsport, iar dl. Nicolae Joarza – inginerul tehnic LIQUI MOLY – a oferit tuturor celor prezenți atât  informații referitor la produsele LIQUI MOLY, cât și demonstrații practice cu produse din această gamă.

”Toți clienții ce au intrat astăzi în service au fost mulțumiți de evenimentul organizat de firma Limorom. Cu siguranță vor veni în zilele ce urmează pentru a obține mai multe informații referitor la folosirea produselor LIQUI MOLY, iar din discuțiile cu clienții am aflat că vor începe să folosească aceste produse, în special uleiul de motor. În urma acestui eveniment am încheiat contracte de colaborare cu clienți noi, cu parcuri auto. Din punctul nostru de vedere, a fost un eveniment reușit și mulțumim echipei Limorom, în special doamnei Laura Prohaszka, Manager Genaral Limorom, pentru tot sprijinul acordat”, declară domnul Horațiu Baghiu, Manager General TRC Service Motorsport.

”Proiectul ZIUA LIQUI MOLY a demonstrat încă o dată că oferim mai mult decât un produs partenerilor noștri! Mulțumim pe acestă cale partenerului nostru TRC Service Motorsport din Copșa Mică, pentru implicarea deosebită în organizarea ZILEI LIQUI MOLY și sperăm ca rezultatele să fie la înalțimea aștepărilor noastre”, a spus doamna Laura Prohaszka într-un interviu acordat Revistei Limorom.

Mai multe poze pe www.facebook.com/liquimoly.romania