Campionatul Național de Raliuri Betano 2021 – Raliul Bucovinei.

Published by Cristea Nicolae on

Iceteam – Service auto susținută de Liqui Moly Romania a participat la cea de-a X-a etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano 2021 – Raliul Bucovinei.

Desfășurat într-o zonă de poveste, pe traseele superbe ale Bucovinei.

Regiunea este renumită pentru etapa de drift de pe Transrarău, deși sunt sute de km de drumuri perfecte pentru a fi transformate în probe speciale pentru un raliu. Acest important detaliu i-a convins pe reprezentanții clubului XS MOTORSPORT să ducă mai departe povestea Raliului Bucovinei, poveste oprită în urmă cu mai mult de 3 decenii chiar înaintea ediției cu numărul 10.

Probele de concurs s-au desfășurat pe asfalt, pe traseul dintre Sadova și Sucevița pe 30 octombrie, iar municipiul Suceava a găzduit Rally Show-ul pe 29 octombrie. Parcul Service și festivitatea de premiere au avut loc la Câmpulung Moldovenesc.

Echipajul Iceteam – Service auto a fost format din George Catalin IENASEL – pilot și Viorel VOINEA copilot. Aceștiau au participt în cadru CNR2-B – Grupa A cu o mașină Mini Cooper S de clasă A2.

După o luptă continuă cu secundele pe traseele șerpuite ale Bucovinei, aceștia au reușit să se impună la clasa A2 și la general, loc care a trebuit să-l cedeze însă în urma unei decizii contestabile a comisiei de arbitrii, clasîndu-se în final la general pe a doua treaptă a podiumului.

Categories: Noutati