Cupa Națională IDPA România 2021

Published by Cristea Nicolae on

Cupa Națională IDPA România 2021 (International Defensive Pistol Association) a avut loc în perioada 8 – 9 octombrie 2021, la Poligonul Joița, România.


Organizația are acum peste 25.000 de membri în SUA, inclusiv membri în 70 de țări străine, printre care și România, iar scopul principal este acela de a testa abilitățile unei persoane în condiții reale și de a oferi experiențe cu adevărat unice.


Evenimentul a reunit aproximativ 80 de trăgători din țări precum: Italia, Moldova, Turcia, Ucraina, Ungaria, Lituania, Spania, Polonia și România.

„IDPA NATIONAL CUP 2021 – ROMANIA, Poligon Joita, 8-9 octombrie 2021Un proiect mult dorit si de multe ori amanat … un eveniment creat de prieteni pentru prieteni , deoarece prietenia a fost mereu motorul actiunilor noastre.. Rezultatul a multor eforturi depuse, pentru care nu am destule cuvinte sa multumesc tuturor celor implicati in acest frumos proiect! Respectul si recunostinta mea domnilor: Eugen Dima #PoligonJoita, un temerar care si-a sacrificat multi ani din viata ca sa putem face noi toti asemenea lucruri in Romania… si sa avem si unde; Sebastian Gutiu pentru pasiunea imensa si implicarea in activitatea sportiva, pentru sustinerea neconditionata si performantele deosebite obtinute; Eduard Franche pentru munca titanica depusa in organizarea acestui eveniment si in dezvoltarea comunitatii sportive de profil prin nenumarate concursuri si antrenamente.Echipei care a muncit din greu pentru a avea acest concurs, maxim RESPECT… va declar eroii mei” declară Mihai Budeș

Evenimentul a fost susținut de Liqui Moly prin Limorom în calitate de sponsor, atrăgând interesul participanților asupra gamei de produse relativ noi GUNTEC.


Pe perioada celor două zile, au fost expuse produse Guntec, fiind testate și verificate de către participanți și experți în domeniu.

Categories: Noutati