LIQUI MOLY la târgul de motociclete EICMA de la Milano.

Published by Cristea Nicolae on

SPECIALISTUL ÎN ULEIURI ȘI ADITIVI LIQUI MOLY ÎȘI VA PREZENTA GAMA DE PRODUSE PENTRU VEHICULE CU DOUĂ ROȚI LA TÂRGUL DE MOTOCICLETE

LIQUI MOLY este unul dintre putinii producatori de aditivi creati special pentru motociclete. Acestea sunt instrumente chimice care pot îndeplini anumite sarcini mai rapid, mai simplu și mai rentabil decât prin mijloace mecanice. Pe lângă aditivii săi, LIQUI MOLY își va prezenta uleiurile de motor și alte produse chimice pentru vehiculele cu două roți la târgul de motociclete EICMA din Milano.

Un exemplu de aditivi sunt Shooterele pentru motociclete LIQUI MOLY. Acestea sunt ca niște mici batoane energetice pentru motociclete. Aditivii vin în cutii mici de 80 ml – o dimensiune care este potrivită exact pe rezervorul motocicletei. Aceasta înseamnă că nu mai este necesar să găsiți un loc unde să depozitați o cutie de aditiv plină pe jumătate.

Gama Shooter constă din cinci produse diferite pentru sarcini diferite. Speed ​​Shooter îmbunătățește arderea și, prin urmare, și accelerația. 4T Shooter îndepărtează depunerile din sistemul de combustibil, supape, bujii și camera de ardere, redând astfel motocicleta la performanța inițială. Stabilizatorul de benzină se asigură că benzina nu îmbătrânește atât de repede în timpul pauzei de iarnă, astfel încât motorul să funcționeze din nou fără probleme primăvara. Engine Flush Shooter se pune în ulei, chiar înainte de schimbarea uleiului. Acest lucru descompune murdăria și depunerile, care sunt apoi îndepărtate împreună cu uleiul vechi. MoS2 Shooter este apoi adăugat la uleiul proaspăt. Tubul mic conține lubrifiantul solid MoS2, care reduce frecarea în motor și îl protejează de uzură.

Shooters sunt doar câteva exemple ale gamei de produse pentru motociclete LIQUI MOLY, care mai include alți aditivi, o gamă largă de uleiuri de motor pentru motoare în patru timpi și în doi timpi, uleiuri pentru furci, spray-uri pentru lanț, lichide de frână, agenți de curățare și îngrijire, de asemenea pentru combinații de piele și căști. Pentru garaje, există și echipamente precum rafturi pentru tobe, pompe și multe altele. Gama de motociclete include peste 100 de produse.

LIQUI MOLY și-a extins în ultimii ani în mod continuu gama de produse pentru motociclete. Vânzările din acest segment au crescut, de asemenea, mai mult decât vânzările celorlalte segmente. „Anul acesta vom genera de trei ori mai multă cifră de afaceri decât acum cinci ani”, spune Salvatore Coniglio, Export Manager la LIQUI MOLY. „Acest lucru arată că tot mai mulți motocicliști sunt impresionați de calitatea pe care o oferim.” Și nu numai: riderii profesioniști optează și pentru calitate Germană. Toate echipele Moto2 și Moto3 folosesc ulei LIQUI MOLY de ani de zile.

EICMA urmează să aibă loc în perioada 23-28 noiembrie. LIQUI MOLY poate fi găsit în Sala 13 la Standul Q70.

Categories: Noutati