LIQUI MOLY alături de Betamotor la Campionatul Mondial de Motocross MXGP

Published by Cristea Nicolae on

Furnizor oficial de lubrifianți pentru BETA-SDM CORSE MX TEAM

Când producătorul italian de motociclete enduro și trial participă la Campionatul Mondial de motocross MXGP pentru prima dată cu o echipă din fabrică, un partener de lungă durată va fi alături de ei: LIQUI MOLY. Specialistul în uleiuri și aditivi este furnizorul oficial de lubrifianți al BETA-SDM CORSE MX TEAM.

„Dacă doriți să aveți rezultate de top, trebuie să vă puteți baza pe tehnologie pentru a obține performanțe fiabile chiar și în condiții de pilotat extrem – și asta se aplică și uleiului”, explică Daniele Marchese, Manager al echipei BETA-SDM CORSE MX TEAM . De aceea, motoarele lor folosesc uleiul de motociclete LIQUI MOLY 4T Synth 10W-50 Offroad Race, un ulei complet sintetic special conceput pentru utilizare sportivă în off-road.

Experimentatul pilotul belgian Jeremy van Horebeek și tânărul francez Jimmy Clochet își vor arăta abilitățile de pilotare pe perioada primului sezon. Prima cursă de motocross Grand Prix va avea loc în Olanda în luna mai iar pentru pregătirea Campionatului Mondial, echipa a participat la seria de motocross Internazionali d’Italia.

Betamotor și LIQUI MOLY au o colaborare de lungă durată. Din 2014, toate motocicletele producătorului Italian au fost livrate din fabrică cu ulei LIQUI MOLY. LIQUI MOLY sprijină, de asemenea, echipele de fabrica Betamotor din Trial GP și Enduro GP. Nu în cele din urmă, Betamotor a câștigat clasamentul designerilor în 2020 pentru a cincea oară consecutiv iar piloții săi Steve Holcombe și Brad Freeman, sunt actualii campioni mondiali la clasele Enduro 2 și Enduro 3.

LIQUI MOLY nu este prezent doar în off-road, ci și pe pista de curse. Liqui Moly furnizează fără excepție ulei de motor potrivit tuturor echipelor din Campionatele Mondiale de motociclete Moto2 și Moto3. În afară de uleiul de motor, LIQUI MOLY oferă și uleiuri pentru furci, aditivi, lichide de frână, spray cu lanț, detergent și chiar îngrijirea pielii. LIQUI MOLY oferă o gamă completă de produse, inclusiv pentru motociclete. „Putem profita din plin de acest lucru”, spune încântat Daniele Marchese. „Totul de la o singură companie pentru o compatibilitate certă.”

Categories: Noutati