HYUNDAI I30 ARE UN NOU STĂPÂN

Published by Cristea Nicolae on

💥😊 Este vorba despre acel moment: Totul despre câștigătorul nostru SUPERMERITAT al celui de-al doilea Hyundai i30N din cea mai bună competiție de marcă 2020.

Cum poți să-ți asumi șansa pentru următoarea dată: https://liqui-moly.to/i30NWinner2 #LIQUIMOLY #BestBrand #MyLIQUIMOLY


Finalul a sosit: Premiul principal al competiției noastre pentru cel mai bun brand LIQUI MOLY a ajuns la câștigător. Odată ce am clarificat toate cerințele de intrare și am îndeplinit formalitățile necesare împreună cu autoritățile poloneze, Hyundai-ul nostru a plecat într-o călătorie lungă – pe camioneta de remorcare peste graniță. Noul Hyundai i30 N a plecat la Varșovia, unde l-a primit marțea trecută un Maciek K. copleșit. Mașina de curse a fost predată de Przemyslaw Bryla, directorul general al LIQUI MOLY Polonia.

În calitate de fan confirmat al LIQUI MOLY, Maciek folosește produsele noastre de ani de zile și ne urmărește pe Facebook, unde nu a ezitat o secundă când a văzut invitația de a participa la concurs. „Bineînțeles, m-am ocupat imediat să răspund la întrebarea competiției”, spune el, fără să-și abată privirea de la noul său mijloc de plimbare. Câștigătorul a identificat foarte repede uleiul de motor potrivit pentru Hyundai cu ajutorul ghidului de ulei LIQUI MOLY și a dat clic pe răspunsul corect din patru sugestii: LIQUI MOLY TOP TEC 4310 0W-30!

Aproape 230.000 de participanți au participat la competiția internațională LIQUI MOLY Best Brand pentru râvnita mașină, a cărei versiune de curse a fost pilotată de Luca Engstler, pilotul LIQUI MOLY Team Engstler, în sezonul WTCR 2020.

Maciek, care a căutat mult timp un vehicul potrivit pentru a-l încerca pe pista de curse, conduce în viața reală o ediție Westfalia a VW T3. Dar chiar și cu acel autovehiculul, el nu vrea să să o facă fără puțină putere și va schimba în curând micul 1.6 diesel cu un 1.9 TDI. El adaugă LIQUI MOLY Motor Flush la fiecare schimb de ulei și, de asemenea, folosește în mod regulat SUPER Diesel Additive și, desigur, produsul original căruia LIQUI MOLY îi datorează numele: MoS2, disulfură de molibden, aditivul nostru pentru ulei. La fel ca și clasicul său model, Hyundai de 275 CP va fi acum întreținut cu produse și aditivi LIQUI MOLY, astfel încât să-și poată păstra performanțele mult timp și să strălucească așa cum a făcut-o în prima zi.

Pentru a vă asigura că nu ratați următoarea competiție, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și primiți sfaturi și trucuri utile despre vehiculul dvs. și despre lumea LIQUI MOLY. https://news.liqui-moly.info/frmv2/form/insert

Categories: Noutati