LIQUI MOLY Germania, Ice Team și Limorom sprijină personalul din linia I al Serviciului de Ambulanță Județean Brașov

Published by Cristea Nicolae on

Firmele și antreprenorii din Brașov și Sibiu continuă să sprijine personalul medical care activează în secțiile din linia întâi în contextul epidemiologic actual, generat de apariția și răspândirea infecției cu COVID-19. În sprijinul angajaților Serviciului de Ambulanță Județean Brașov, aflați în punctele fierbinți, vin LIQUI MOLY Germania împreună cu firmele Limorom SRL Sibiu și Ice Team SRL Brasov, care au inițiat campania „Heroes of the „Corona – pandemic”. Inițiatorul acestei campanii internaționale a fost dl. Ernst Prost – director general al companiei LIQUI MOLY, care a alocat în Germania produse în valoare de peste 4.000.000 Euro pentru a susține personalul medical din linia I , serviciile de ambulanță și serviciile de intervenție medicală rapidă, acest suport fiind acordat sub formă de produse gratuite. Totodată, colaboratorii mărcii Liqui Moly din întreaga lume, respectiv din cele peste 110 țări în care marca Liqui Moly este prezentă, s-au alăturat campaniei „Heroes of the „Corona – pandemic” sprijinind la rândul lor personalul și serviciile medicale din aceste țări, care luptă cu pandemia de coronavirus. Atât în Germania, cât și în întreaga lume, acest sprijin material a fost primit cu bucurie, personalul medical și serviciile medicale au acceptat cu recunoștință pachetele gratuite de ulei și aditiv pentru vehiculele lor, iar produsele Liqui Moly aduc o contribuție importantă la asigurarea faptului că eroii luptei împotriva coronavirusului sunt mereu activi și mobili.

În cadrul acestei campanii, Ice Team SRL Brasov suplimenteaza sprijinul oferit de catre LIQUI MOLY Germania și LIMOROM SRL Sibiu, prin acordarea gratuita a filtrului de ulei , dar si a manoperei aferenta inlocuirii uleiului si respectiv a filtrului de ulei . Vor beneficia de aceasta actiune atat autoturismele apartinand personalului care activează în linia întâi, precum și autoutilitarele de intervenție ale Serviciului de Ambulanță Județean Brașov .

Detaliile suplimentare despre participarea la această campanie sunt accesibile contactandu-ne la datele de contact afișate pe site-ul www.iceteam.ro

Aceasta campanie a fost lansată la data de 22.06.2020 și se va derula până la data de 31.12.2020. „Demersul LIQUI MOLY Germania împreună cu firmele Limorom SRL și Ice Team SRL Brasov, vine în contextul în care orice sprijin, orice facilitate acordată personalului Serviciului de Ambulanță Județean Brașov aflat în linia I în lupta cu noul coronavirus este mai mult decât binevenit, în condițiile în care acești oameni nu mai au timp pentru viața personală și pentru rezolvarea problemelor curente. Dorim să le aducem mulțumiri pentru eforturile neîncetate depuse la salvarea de vieți omenești și la eradicarea efectelor noului coronavirus, le transmitem pe această cale multă sănătate, putere de muncă și îi asigurăm de întreaga noastră recunoștință și apreciere”, declară Andreas Huber, Consul Onorific al Republicii Austria la Sibiu și conducătorul Limorom SRL.

Andreas Huber Consul Onorific al Republicii Austria la Sibiu Administrator Limorom SRL

Categories: Noutati