LIQUI MOLY devine sponsor titular al cursei Moto-GP din orașul spaniol Teruel

Published by Cristea Nicolae on

FIM World Championship Grand Prix, Round 12, 23-25 August 2019, MotoGP, Silverstone, United Kingdom

ULM August 2020

Producătorul german de ulei de motor și aditivi, LIQUI MOLY, rămâne furnizorul exclusiv de lubrifianți pentru cursele de motociclete Moto2 și Moto3 până în 2023. În plus, și-a asigurat pe termen scurt drepturile de utilizare a numelui în Grand Prix-ul din Aragon. Acesta se va disputa în perioada 23 – 25 octombrie sub numele de Gran Premio LIQUI MOLY de Teruel.

Grand Prix-ul LIQUI MOLY este bomboana de pe tort, obținută de expertul în lubrifianți împreună cu Dorna Sports. Firma spaniolă este furnizorul Moto GP, inclusiv pentru seriile Moto2 și Moto3. Conform înțelegerii, LIQUI MOLY este furnizorul exclusiv de lubrifianți al Moto2 și Moto3 până în 2023. Particularitate: Firma de lubrifianți nu a dezvoltat un ulei de motor special pentru utilizarea în cursă. Toate echipele din Moto2 și Moto3 utilizează ulei Motorbike 4T Synth 5W-40 Street Race. „Dacă un ulei de serie face față solicitărilor extreme din motosport, aceasta e dovada calității excepționale a produselor noastre“, afirmă șeful de marketing LIQUI MOLY, Peter Baumann.

Pau Serracanta, directorul Dorna Sports: „Ne bucurăm că LIQUI MOLY va fi furnizorul exclusiv de lubrifiant pentru clasele Moto2 și Moto3 timp de încă trei ani. Acesta reprezintă un aspect important al succesului incredibil repurtat de ambele campionate. Și e minunat că marca LIQUI MOLY se menține pe piste și în anii următori.“ O investiție în plină desfășurare, este de părere Peter Baumann. „Numărul de spectatori este fabulos, atât pe circuite, cât și la transmisiile televizate. În acest mod, MotoGP contribuie în mod considerabil la creșterea notorietății noastre pe plan internațional.“

Dorna Sports și LIQUI MOLY sunt parteneri din 2015. Pau Serracanta este de părere că titulatura sponsorizării întărește parteneriatul comun. „Este minunat că LIQUI MOLY va avea un asemenea rol la Gran Premio de Teruel.“

Foto:

Motiv 1: LIQUI MOLY este furnizor exclusiv de lubrifianți pentru Moto2 și Moto3 până în 2023. Iar logoul firmei va fi afișat în continuare pe pistele MotoGP.

Motiv 2: Precum LIQUI MOLY Intact GP Team, toate echipele de firmă din Moto2 și Moto3 folosesc lubrifiantul oficial marca LIQUI MOLY. Iar asta se va întâmpla cel puțin până în 2023.

Despre LIQUI MOLY Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor și aditivi, unsori și paste, spray-uri și produse de îngrijire auto, produse de lipit și etanșare. Înființat în 1957, LIQUI MOLY își dezvoltă și fabrică produsele exclusiv în Germania. În această țară este lider de piață nedisputat în domeniul aditivilor și este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania își comercializează produsele în 150 de țări și a avut în 2019 o cifră de afaceri de 569 mil. euro.

Categories: Noutati