Un motor curat: Sistemul LIQUI MOLY de curățare a motoarelor diesel și benzină

Published by Cristea Nicolae on

Probleme cu consumul ridicat de combustibil, scăderea performanței motorului, funcționarea brută a motorului și valori reduse ale emisiilor? LIQUI MOLY oferă remediu

Vehiculul dvs. se luptă cu una dintre aceste probleme: – consum mare de combustibil, scăderea performanțelor motorului, motorul funcționează dur, valori marite ale emisiilor?

Funcționsre eficientă prin remedierea problemelor

La fiecare proces de ardere, componentele sistemului de injecție se murdăresc. Cu cât este mai sofisticat motorul, cu atât sistemele de injecție reacționează mai sensibil la contaminare și problemele devin mai grave. Injecția directă de combustibil, în special injecția respectivă (benzină sau motorină) este instalată direct în camera de ardere. Consecința este că duza sensibilă a injectorului este expusă permanent la temperaturi ridicate, presiuni și gaze de evacuare (inclusiv funingine). În funcție de stilul de conducere și de calitatea combustibilului, depozitele se formează rapid la injecția de combustibil de pe capul duzei. CONSECINȚE – Duzele de injecție murdare conduc la pierderi ale performanțelor motorului prin scăderea debitului de combustibil în conductele duzei de injecție. Aceasta duce la pierderea performanței motorului și la creșterea emisiilor și a consumului de combustibil. Odată cu trecerea timpului, se produc mai multe reziduuri de combustie, cum ar fi funinginea, înfundând și mai mult duzele. Aceasta duce la o combustie și mai slabă până la blocarea injectorului sau la defectarea sistemului, ceea ce presupune reparații costisitoare.

SOLUȚII

ADITIV CURĂȚARE SISTEM INJECȚIE BENZINĂ

Combină cea mai recentă tehnologie de aditivi cu un procent ridicat de aditivi pentru curățare și protecție la coroziune. Dezvoltat pentru a elimina depozitele deosebit de grave, cum ar fi cele care apar în sistemele de injecție directă.

– garantează emisii reduse de poluanți

– performanță optimă a motorului elimină depozitele din întregul sistem de combustibil

– previne coroziunea în sistemul de combustibil asigură un amestec optim testat pentru catalizatoare

– garantează un consum redus de combustibil

– păstrează curate duzele de injecție

Potrivit pentru toate sistemele de injecție cu benzină cu și fără turbocompresie, în special cu injecție directă.

ADITIV CURĂȚARE SISTEM INJECȚIE DIESEL

Combinație de aditivi cu un procent ridicat de aditivi pentru curățare și protecție la coroziune, precum și aditivi care asigură o lubrifiere eficientă. Îndepărtează depozitele supărătoare de la componente de înaltă precizie, cum ar fi injectoarele și pompele de înaltă presiune și menține funcționalitatea optimă. Protejează, de asemenea, componentele scumpe ale sistemului de injecție prin amelioratori de acțiune de ungere și inhibitori de coroziune.

– elimină depozitele din întregul sistem de combustibil

– împiedică acumularea depozitelor

– adecvat pentru toate motoarele diesel, inclusiv common rail și pompe duze

– protejează componentele sistemului de injecție împotriva uzurii

– împiedică formarea gudronului

– garantează o combustie optimă

Potrivit pentru utilizare în atelier la toate motoarele diesel, incluzând injecția common rail și pompe duze , precum și în vehicule cu sau fără filtru de particule diesel.

MOD DE FOLOSIRE

Poate fi adăugat la combustibil în orice moment. Amestecarea are loc automat. 300 ml suficient pentru 35-75 l combustibil. Recomandare: Adăugați în benzină pe timpul inspecției sau a altor lucrări de întreținere a sistemului de combustibil. Pentru utilizare preventivă după reparațiile sistemului de combustibil, pentru tratarea problemelor sau după fiecare curățare JetClean.

Categories: Noutati