LIQUI MOLY cucerește culmile motociclismului

Published by Liqui Moly Romania on

Cititorii celei mai importante reviste de motociclism din Europa au desemnat producătorul de ulei ca fiind cea mai puternică marcă de lubrifianți din 2019

Martie 2019 – Cine se străduiește îndelung, devine numărul 1. Pentru prima dată, LIQUI MOLY cucerește primul loc în opțiunile cititorilor revistei „Motorrad”. Cititorii celei mai importante reviste de motociclism din Europa au decis că specialistul pentru substanțe chimice pentru autovehicule este „Best Brand 2019” la categoria uleiuri/lubrifianți. „Pentru noi, aceasta este cu adevărat o sărbătoare”, declară cu bucurie directorul general Ernst Prost, la primirea personală a distincției.

În ultimii ani, LIQUI MOLY a ocupat cu constanță al doilea loc în clasamentul celei mai mari publicații din Europa în domeniul motociclismului. În ultima vreme, distanța față de câștigătorul de serie Castrol a devenit aproape imperceptibilă. Și acum, marea lovitură: Nu a fost un finiș la mustață, ci o victorie clară cu 64,9 procente pentru compania germană și 60,8 procente pentru ocupantul poziției secunde în opțiunile cititorilor, care a permis numiri multiple.

Pentru directorul general Ernst Prost câștigarea titlului „Best Brand” este rodul binemeritat al activității din întregul an, în sortimentul dedicat motocicletelor: „În urmă cu cinci ani ne-am schimbat complet gama de produse moto. În acest proces a fost extinsă diversitatea produselor iar în paralel s-a investit foarte dedicat în domeniul motociclismului sportiv. Și facem acest lucru în continuare. Doar că acum ne bucurăm și de roadele acestor eforturi.” În faimosul campionat de motociclism MotoGP, compania afișează materiale publicitare pe o mare parte a circuitului. Din 2015, LIQUI MOLY este furnizor exclusiv de lubrifianţi pentru clasele Moto2 şi Moto3. Toate echipele folosesc bicicleta 4T Synth și 5W-40 Race. Neobișnuit pentru sportul cu motor: Nu este vorba despre un lubrifiant dezvoltat special pentru curse, ci – şi asta este partea specială – de un lubrifiant atât de bun încât este eficient atât pe stradă, cât şi pista de curse, şi asta la fiecare weekend de curse, la mai mult de 60 de motociclete. „În continuare cooperăm cu echipa Moto2 de la IntactGP iar prin echipa uzinei Yamaha suntem reprezentați pentru prima dată în campionatul mondial Superbike”, explică șeful de marketing Peter Baumann.

Toate acestea nu sunt doar o garanție pentru imagini excepționale, ci LIQUI MOLY s-a consolidat ca marcă a produselor chimice pentru motociclete iar din această poziție își culege roadele. „În definitiv, în ultimii cinci ani am crescut de aproape patru ori vânzările de produse pentru motociclete”, subliniază Ernst Prost.

Titlul „Best Brand 2019” din „Motorrad” este pentru directorul general al companiei ca o bomboană decorativă, o recompensă a dezvoltării sortimentului dedicat motociclismului: „Sigla ‚Best Brand‘ este un argument suplimentar de vânzare alături de ‚Made in Germany‘”. Oricât de mult ne-am bucura de obținerea acestui titlu, la LIQUI MOLY nu prea rămâne timp pentru sărbătorit. Este o lecție învățată din segmentul auto. Acolo, marca este de aproape un deceniu cea mai iubită și mai bună marcă de lubrifianți. „Să obții primul loc e una, însă apărarea cu succes a titlului an de an este cu totul altceva”, afirmă în manieră sportivă Ernst Prost.

Categories: Noutati