LIQUI MOLY colaborează cu Betamotor

Published by Liqui Moly Romania on

Producătorul de uleiuri şi producătorul de motociclete au decis să prelungească cooperarea

Martie 2019 – Specialistul german în uleiuri LIQUI MOLY îşi continuă colaborarea cu producătorul italian de motociclete Betamotor. Începând din 2014, toate motocicletele produse în fabrica Beta ies de pe bandă cu ulei LIQUI MOLY în motor. Acum cele două companii au decis să-şi continue colaborarea cel puţin până în 2021. „În acest fel ne continuăm povestea de succes în domeniul motocicletelor“, spune Carlos Travé, responsabil pentru domeniul motociclete la LIQUI MOLY.

Betamotor este unul dintre cei mai vechi producători de motociclete încă activi, fiind un reper important în domeniile trial şi enduro. Astfel, în ultimii doi ani, la Enduro-Grand-Prix Steve Holcombe a câştigat de două ori la rând titlul mondial pe o Beta. Dincolo de prima alimentare a motocicletelor Beta în producţie, LIQUI MOLY sprijină şi echipa competiţională Beta.

LIQUI MOLY are o întreagă serie de uleiuri speciale pentru motociclete: pentru cele cu motor în doi timpi şi cu motor în patru timpi, pentru scootere şi motociclete de curse, pentru motociclete de stradă şi motociclete de teren. Ghidul uleiurilor, disponibil gratuit la adresa www.liqui-moly.com, vă arată, cu doar câteva clicuri, ce ulei este cel potrivit pentru ce motocicletă. LIQUI MOLY oferă însă nu numai uleiuri, ci şi aditivi, produse de îngrijire, produse de service şi multe alte produse special pentru motociclete. „Această gamă largă de aproape o sută de produse chimice pentru motociclete este ceea ce ne distinge“, declară Carlos Travé.

„Toate uleiurile noastre sunt produse în Germania“, spune Carlos Travé. „Pe calitatea oferită de noi se bazează nu doar Betamotor, ci şi piloţii de la campionatele mondiale de motociclism Moto2 şi Moto3. Toţi aceştia conduc cu LIQUI MOLY.“

Categories: Noutati