Cea mai bună marcă de ulei se numește LIQUI MOLY

Published by Liqui Moly Romania on

Șoferii au stabilit prin vot câștigătorul: LIQUI MOLY

Martie 2019 – Așa cum politicienii așteaptă cu emoție rezultatul unui scrutin, tot astfel branșa auto așteaptă în fiecare an cu maximă nerăbdare rezultatele alegerilor cititorilor revistelor auto importante. Peste șase milioane de cititori au fost invitați să voteze cea mai bună marcă de ulei. Rezultatul a fost clar: Câștigătorul alegerilor este LIQUI MOLY. „Suntem recunoscători pentru încrederea pe care ne-o acordă șoferii auto“, declară Ernst Prost, director general al LIQUI MOLY.

Cititorii publicațiilor Auto Motor und Sport, Auto Bild, Auto Zeitung și Motorsport aktuell au fost de acord că nu există ulei mai bun decât LIQUI MOLY. „Faptul că producem calitate de vârf, aceasta e o fațetă a medaliei“, spunem Ernst Prost. „Cealaltă fațetă este ca această calitate de vârf să fie și recunoscută ca atare de șoferi.“

Rezultatul nu reflectă numai calitatea produselor, ci și paleta largă de servicii oferite de LIQUI MOLY: Ghidul online de uleiuri ajută la găsirea uleiului corect pentru fiecare vehicul în parte în jungla multitudinii de specificații de uleiuri diferite, iar prin intermediul hotline-ului, e-mail-ului și forumului se răspunde foarte rapid la întrebările tehnice. În plus rezultatul a fost cu siguranță posibil și datorită soluțiilor de marketing, foarte complexe pentru o firmă din categoria întreprinderilor mijlocii. Astfel, în ultimele săptămâni LIQUI MOLY a fost prezentă, de exemplu, la campionatul mondial de handbal, la campionatul mondial de schi nordic și la campionatul mondial de biatlon și va fi prezentă curând la Formula 1, la MotoGP și la campionatul mondial de hochei pe gheață.

Cititorii Auto Bild au ales LIQUI MOLY cea mai bună marcă de ulei al optulea an la rând, iar cititorii Auto Motor und Sport și Auto Zeitung chiar al nouălea an la rând. „Asta nu se întâmplă de la sine, dimpotrivă, fiecare dintre noi muncește din greu zi de zi pentru a face posibil acest succes“, declară Ernst Prost. „De aceea nu ne vom culca pe cununa de laur.“ Obiectivul este clar: „În 2020 intenționăm să fim aleși cea mai bună marcă de ulei pentru al zecelea an consecutiv.“ LIQUI MOLY are succes și în afara domeniului central de activitate. La categoria Îngrijirea vehiculelor, marca a reușit să se claseze pe locul doi atât în publicația Auto Zeitung, cât și în Auto Motor und Sport. În acest an LIQUI MOLY a câștigat pentru prima dată votul cititorilor în Motorrad, cea mai mare revistă de motociclism din Europa. „Astfel am devenit cel mai bun ulei și pentru motocicliști“, spune Ernst Prost.

Categories: Noutati